Mor un veí de Cardona en xocar amb un camió a la C-25 a Sant Bartomeu del Grau

arxiu / archivo

ACN.- El conductor d’un cotxe ha perdut la vida en xocar dimarts amb un camió a la C-25 a Sant Bartomeu del Grau (Osona). Va resultar ferit crític i ha mort posteriorment a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. L’accident es va produir el dimarts al quilòmetre 170 i els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 6.24 hores. Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una col·lisió per encalç entre els dos vehicles. La víctima és un home, R.A.G., de 56 anys i veí de Cardona. Amb aquesta són 177 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.
Per l’accident es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers i dues ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Es va tallar la C-25 a Sant Bartomeu del Grau en sentit Manresa. A les 9 la circulació es va normalitzar.

Port de Tarragona