La Guàrdia Civil denuncia un veí de Torrefarrera per fer volar un dron de nit prop de l’aeroport de Lleida-Alguaire

Guardia Civil

ACN.- La Guàrdia Civil va denunciar dilluns passat pels volts de les nou del vespre un jove de 20 anys, veí de Torrefarrera (Segrià), que feia volar un dron a gran alçada, emetent senyals lluminosos i fent maniobres a gran velocitat. La policia va veure l’aparell pels voltants del polígon industrial de Torrefarrera i davant del fet que es troba a prop de l’aeroport de Lleida – Alguaire, van decidir buscar la persona que l’estava fent volar. La van localitzar en el moment que va fer aterrar el dron i van comprovar que el jove portava l’emissora de radiocontrol i també unes ulleres per pilotar. El noi els va comentar que no tenia llicència i tampoc autorització per fer servir el dron ja que l’havia muntat ell mateix amb peces comprades per Internet. Per aquest motiu se’l va sancionar per una infracció en el compliment de la regulació per a la utilització d’aeronaus pilotades per control remot.

Port de Tarragona