Restablerta la circulación de l’R4 de Rodalies, tallada per un cotxe que ha bolcat sobre la via a Rellinars

Gemma Aleman

ACN.- La circulació de la línia R4 de Rodalies ha quedat restablerta per una sola via de moment després d’un tall d’una hora per la caiguda d’un cotxe a la via a l’altura de Renillars, entre Castellbell i el Vilar i Vacarisses, que s’ha produït cap a les 6.45 hores, ha informat Renfe. Dos vehicles s’han vist implicats en aquest accident de trànsit a prop del carrer Xiprer, i un d’ells ha quedat bolcat a la via del tren, sense que hi hagués cap persona atrapada. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès els ocupants. Una grua ha de retirar el vehicle, però el servei ha quedat restablert per una sola via, tot i que amb retards que poden arribar als 20 minuts. Els trens en sentit Terrassa i Barcelona circulen i es manté el servei alternatiu per carretera per als viatgers en sentit nord. La decisió s’ha pres perquè el volum de viatgers que van cap a Barcelona és molt superior a aquestes hores que els que pugen cap a Manresa.

Port de Tarragona