La Guàrdia Civil investiga les circumstàncies en què ha mort un nen de 11 anys, penjat a la seva casa d’Eivissa amb la família dins

La Guàrdia Civil ha iniciat una investigació per conèixer les circumstàncies que han portat a la mort d’un nen de 11 anys, trobat penjat al seu domicili d’Eivissa amb la seva família a l’interior. A la casa es trobaven la parella de la seva mare, a més de dos germans petits. Avisats els serveis d’emergències, els sanitaris del 061 no van poder reanimar el petit. Guàrdia Civil i Policia Local van acudir al domicili i van recollir indicis del que va poder haver succeït. No es descarta cap hipòtesi en un cas estrany i excepcional que investigarà la EMUME de la Guàrdia Civil de Palma, encarregada dels delictes relacionats amb la Dona i els Menors. El resultat de les gestions policials resoldran si s’ha tractat d’un accident mentre el nen jugava amb els seus germans o d’un suïcidi.

Port de Tarragona