24 dotacions dels Bombers treballen en un incendi forestal a Horta de Sant Joan

ACN Horta .- 24 dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc de les quals aèries, treballen en un incendi de vegetació forestal i agrícola a Horta de Sant Joan (Terra Alta), a la serra dels Pesells. Els Bombers s’han desplegat en una àrea de 4,5 Ha i apunten que no hi ha cap persona afectada ni cap zona poblada a tocar. En un primer moment han estat 17 les dotacions destinades, que s’han ampliat a quarts de nou del vespre. Pel que fa al foc, el flanc esquerre mor en uns conreus, mentre que el dret, que és el prioritari per al cos, té continuïtat forestal i ha fet alguns focus secundaris a uns 60 metres. A més, també s’està fent seguiment de l’evolució d’una tempesta que s’està formant a l’Aragó, ja que el vent associat podria afectar l’incendi. (S’actualitzen les dades de dotacions i superfície afectada facilitades pels Bombers de la Generalitat)

Port de Tarragona