FLASH: 5 morts i 21 ferits per l’atac de dos individus armats que disparen a vianants des de dues furgonetes, a Texas

El balanç, encara provisional, d’un atac armat comès per part de dos individus a Odessa i Midland, en l’estat nord-americà de Texas, ha deixat 5 morts i 21 de ferits, segons les primeres notícies que emeten els mitjans locals. Un d’ells cita l’alcalde d’Odessa com a font a l’hora de donar el nombre de decessos. Els tiradors actuen disparant als vianants de forma aleatòria sobre dos vehicles, una furgoneta Toyota blanca i un vehicle de l’empresa de correus UPS. La Policia de Midland demana als ciutadans que es mantinguin allunyats de les àrees de Cinergy, a Midland i el «loop» 250, també de Midland.

Actualització: 00.00 h. Pel que sembla s’ha detingut un dels tiradors.

Actualització: 00.09 h. Un dels atacants ha mort pels trets de la policia.

Actualització: 01.00 h. Un oficial de Policia en roda de premsa parla de 5 morts i 21 heridos.

AMPLIEM A MINUTS

Port de Tarragona