Mor un treballador d’una empresa de Parets del Vallès en caure-li a sobre un fardell de paper de 700 kg.

Imatge d'arxiu d'una empresa paperera.

S.K.K., un treballador de 43 anys i nacionalitat mauritana, veí de Mollet del Vallès, va morir ahir després de caure-li a sobre un fardell de paper de grans dimensions a l’empresa Embalajes Petit, ubicada al polígon industrial Llevant de Parets del Vallès. Els Mossos d’Esquadra van rebre un avís a les 12.30 h en què s’alertava que hi havia hagut un accident laboral en una empresa de Parets del Vallès que es dedica a compactar paper.

L’accident ha succeït quan al treballador li ha caigut un fardell de paper compactat, amb un pes d’uns 700 kg, des d’una alçada de cinc metres. A banda dels Mossos d’Esquadra, també s’han desplaçat als lloc dels fets tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que han certificat la seva mort.

Els fets s’han posat en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Port de Tarragona