Mor una veïna de Martorelles de 17 anys que anava de «paquet» a una motocicleta, a Granollers

Imatge del vehicle incendiat a l'A.2, a Abrera. / AntiRadar

ACN.- Una noia de 17 anys ha mort aquest dissabte al matí en la sortida de via d’una motocicleta a Granollers. La víctima, C. Z. C. i veïna de Martorelles, anava de paquet a la moto i el conductor ha resultat ferit de poca gravetat. Aquest últim ha estat evacuat a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), l’avís del sinistre s’ha rebut a les 07.02 hores al quilòmetre 25 de l’N-152a, que circumval·la la capital de Vallès Oriental. Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima, ja són 118 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Incendi camió a Abrera

El remolc frigorífic d’un camió de gran tonatge s’ha incendiat aquest dissabte al migdia a l’A-2 al seu pas per Abrera (Baix Llobregat). El succés s’ha produït pels voltants de les 12.00 hores al quilòmetre 584 de l’A-2, en sentit Barcelona. Segons les primeres informacions, l’incendi s’ha originat en una de les rodes del vehicle –de l’empresa de transports madrilenya Jutrova S. L.- i s’ha propagat ràpidament al tràiler frigorífic, amb una càrrega d’aliments. Dues dotacions dels Bombers s’han desplaçat a la zona, han pogut retirar la cabina del camió i treballen en l’extinció de les flames. No s’ha hagut de lamentar cap ferit. El sinistre ha obligat a tallar totalment l’A-2 en sentit Barcelona durant mitja hora i a partir de les 12.30 hores s’ha pogut obrir un carril de la via, amb retencions de fins a tres quilòmetres en sentit Barcelona. De retruc, la C-55 també s’ha vist afectada, amb un quilòmetre de congestió a l’enllaç amb l’A-2.

 

Port de Tarragona