Una dona denuncia un abús sexual per part d’un taxista dins el cotxe i una persecució quan va fugir, a Barcelona

L'home ha estat detingut posteriorment pels Mossos d'Esquadra

ACN Barcelona .- Una dona ha denunciat haver patit un abús sexual dins un cotxe al districte d’Horta-Guinardó de Barcelona. Segons els Mossos, l’agressió hauria estat la matinada d’aquest dissabte i la denúncia s’ha rebut al mateix dia. L’agressor seria un taxista que portava la noia a casa seva en sortir d’una discoteca, segons apunta ‘El Periódico’. El mitjà explica que la víctima seia a la part de davant del vehicle, des d’on el conductor li hauria fet diversos tocaments i li hauria dit que «preferia que el pagués amb alguna cosa més que diners». La víctima va marxar corrent i el taxista l’hauria perseguit pel carrer, fins que la noia en va escapar saltant un mur, des d’on va caure i es va provocar ferides.

ACTUALITZACIÓ Els Mossos d’Esquadra han detingut el taxista que presumptament va abusar sexualment d’una noia a Barcelona. L’arrest s’ha produït a la 01.00 hores d’aquest diumenge a la matinada i l’agressor és un home de 57 anys, nacionalitat espanyola i veí de la capital catalana.

 

Port de Tarragona