banner Generalitat

ACTUALITZACIÓ: Ja són 20 morts i 14 desapareguts després de l’incendi en un vaixell a la costa de Califòrnia

ELS EQUIPS DE SEGURETAT TEMEN QUE EL NOMBRE DE VÍCTIMES SIGUI MAJOR A MESURA QUE AVANCIN ELS TREBALLS DE RESCAT I RECUPERACIÓ DE VÍCTIMES.

e4News

Almenys 20 morts i 14 desapareguts és el balanç de l’incendi i enfonsament d’un vaixell que transportava submarinistes prop de l’illa de Santa Cruz, a Califòrnia. Els serveis d’emergència protagonitzen una enorme operació de rescat tot i que es resignen a no trobar més supervivents del succés. Els que participaven en l’excursió de busseig dormien sota la coberta quan es va iniciar el foc, la matinada de dilluns.

Al final de la jornada, la Guàrdia Costanera va corroborar que viatjaven en ell 39 persones, de les qual sis eren membres de la tripulació i 33 passatgers.

Es desconeixen els motius de l’incendi de l’Conception, una embarcació de la companyia de submarinisme Truth Aquatics que va partir el dissabte des de Santa Bàrbara per a una excursió de busseig i tenia previst tornar a la costa aquest mateix dilluns.

Port de Tarragona