Mor sobtadament José A. Tomás, baixista de la banda de Tarragona «Vídua negra»

José Antonio Tomás. / Foto: Los Mejores del Rock

José Antonio Tomás Rosales, conegut per «Jose» i baixista de la banda de Tarragona «Vídua Negra» ha mort sobtadament als 54 anys, informen els seus companys en el seu compte de Facebook. La banda de Heavy Metal va néixer als vuitanta a Tarragona per part de tres amics d’infància i renéixer en els últims mesos amb un doble disc titulat «Al Final / In The End». La mort de Jose, un tipus ple de carisma i sentit de l’humor, ha suposat un cop dur per als que assistíem satisfets al procés de justa reivindicació de Viuda Negra, publica el bloc «Els Millors del Rock». L’edició de «Penjar els Hàbits», un recopilatori que recuperava les seves cançons perdudes en el temps, va ser l’esperó de la seva tornada a la palestra, tal com ens van manifestar fa tot just tres mesos.

Port de Tarragona