Els trens circulen per via única entre Sitges i Garraf per la presència del cos d’una persona que ha caigut a la via des de 8 metres

ACN Sitges .- Els trens circulen per via única entre Sitges i Garraf per la presència del cos d’una persona que s’ha precipitat des d’una altura de 8 metres. Les autoritats policials han demanat tallar la línia R2 Sud inicialment per poder treballar en la zona on s’ha trobat el cadàver. No hi ha signes d’atropellament i ara els Mossos d’Esquadra investiguen si es tracta d’un suïcidi i la persona s’hauria llençat o bé es tracta d’una mort criminal, han explicat fonts policials. Es registren retards en aquesta línia que poden superar els 30 minuts. Els trens poden estar aturats més temps de l’habitual en acostar-se al punt de la incidència, segons ha informat Renfe.

Port de Tarragona