La Policia protegeix l’Ikea de Glasgow per impedir que 3.000 joves entrin per jugar a fet i amagar

Ikea Glasglow / GM

La Policia de Glasgow es va trobar el passat dissabte amb un singular servei preventiu. Es tractava d’impedir que 3.000 adolescents entressin al centre comercial de mobles per jugar a fet i amagar després de citar-se per Facebook, informa The Sun. L’esdeveniment, que van denominar «L’amagatall més gran de Glasgow», però la botiga es va assabentar del que succeiria a les tres de la tarda de dissabte i va contactar amb la Policia per evitar-ho. Així que els primers a arribar es van trobar amb les patrulles que els van negar l’entrada. Però alguns van aconseguir colar-se i es van ficar en frigorífics, armaris i sota els llits, d’on van sortir comminats pels agents.

Port de Tarragona