Descobreixen en un passadís d’un hospital de Marsella el cadàver d’un pacient que va anar a una sessió de quimioteràpia fa 15 dies

Un fet inexplicable per a tots els que tenen relació amb el cas, ja que un home que va ser a mitjans d’agost a una sessió de quimioteràpia a l’hospital de la Concepció de Marsella, ha estat trobat mort quinze dies després. El singular del cas és que el pacient no havia abandonat l’hospital i pel que sembla havia entrat en una part del centre que no s’utilitza. S’ha obert una investigació per homicidi involuntari i la família no pot concebre com es va poder abandonar a una persona vulnerable de 73 anys. Tres hores després d’entrar a l’hospital va desaparèixer.

Durant dues setmanes es va mantenir activa la seva recerca fins que l’hospital va cridar al seu fill per avisar que l’havien trobat mort en una part de l’edifici que no s’utilitza. La fiscalia de Marsella actuarà per conèixer les causes exactes de la mort de l’ancià. La investigació no només es realitzarà al centre sanitari, sinó que també es vol arribar fins al fons de la qüestió per saber per què en el malalt va anar sol a l’hospital en un taxi. El fet és encara més lamentable si se sap que l’home patia una certa demència i desorientació, que hauria aconsellat que anés acompanyat a la sessió de quimioteràpia. Ningú s’explica com va poder entrar el mort a una zona restringida amb portes tancades amb clau i accessos bloquejats. Tampoc es va sentir cap soroll i s’havia rastrejat en diverses ocasions aquesta zona sense trobar-lo.

Port de Tarragona