La cantant d’òpera Angela Turner i deu dones més acusen Plácido Domingo per assetjament sexual

Plácido Domingo rebent una ovació a Salzburg, Àustria, la setmana passada. / Franz Neumayr

ACN.- Onze nous testimonis de dones se sumen a les acusacions d’assetjament sexual contra el tenor espanyol Plácido Domingo, segons ha informat aquest dijous l’agència de notícies nord-americana Associated Press (AP). En aquesta ocasió, una d’elles, la cantant d’òpera Angela Turner Wilson ha donat el seu nom. El 13 d’agost passat vuit cantants i una ballarina van acusar el tenor de presumpte assetjament sexual. Wilson és una de les 11 dones que han donat la cara després que es donessin a conèixer els primers casos el 13 d’agost. Les setmanes després que es publiqués el primer text elles han compartit noves històries sobre les vegades que s’han trobat amb Domingo, qui és el director general de Los Angeles Opera, que inclouen «tocaments sense consentiment, els demanava veure-les en privat, feia trucades a altes hores de la nit i intentava fer-los-hi petons a la boca».

L’Òpera de Los Angeles contracta a una exjutge i exfiscal perquè investigui els presumptes casos d’assetjament sexual de Plácido Domingo

Nou dones acusen el tenor Plácido Domingo d’haver-les assetjat sexualment

Port de Tarragona