VIDEO (Explícit): Espectacular resolució d’un atracament en un supermercat del Brasil per un policia fora de servei

Les càmeres de seguretat d’un supermercat d’una ciutat del Brasil han deixat constància de l’actuació espectacular d’un policia fora de servei que es troba enmig d’un atracament, a la localitat de Riu Gran. L’agent va reaccionar amb rapidesa disparant als dos delinqüents, un dels quals va morir com a conseqüència dels trets, publiquen els mitjans locals. El policia va ser hospitalitzat greu i amb una important pèrdua de sang, tot i que els serveis mèdics van afirmar que es trobava fora de perill. A la localitat de Riu Gran es va fer una petició perquè la població anés a donar sang per a l’agent.

Els atracadors van entrar amb màscares en l’establiment i van anunciar que es tractava d’un atracament. Després dels trets, el delinqüent que va sobreviure va ser detingut per la policia.

Port de Tarragona