Mor un motociclista de Mataró de 18 anys després de ser atropellat per un camió a Canovelles

Segons publica el bloc de la Asociación de Examinadores de Tráfico (EXATRA), es tracta d'un jove que s'examinava per obtenir el carnet.

Imatge d'arxiu d'un accident de trànsit amb un motorista implicat.

V.F.V. de 18 anys i veí de Mataró, ha mort aquest matí en un accident de trànsit ocorregut a la carretera C-1415b, al terme de Canovelles, a Barcelona. El succés ha tingut lloc a les 12.20 hores per causes que s’estan investigant. La víctima és un motociclista que ha caigut del vehicle i un camió li ha atropellat.

El bloc de l’Asociación de Examinadores de Tráfico (EXATRA), publica que el mort estava realitzant una prova de circulació en vies obertes al trànsit per obtenir el permís de conducció quan va ser atropellat pel vehicle pesat.

Després de l’accident es van activar dues patrulles de Mossos d’Esquadra, dues dotacions de Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han activat també el suport psicològic. La carretera C-1415b ha estat tallada en el punt quilomètric on s’ha registrat l’accident fins a les 14.42 hores, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT)

Port de Tarragona