FLASH: Quatre morts i dos ferits en un atropellament múltiple a Berlín

Quatre persones han perdut la vida, entre elles un nen de curta edat, i dues més van resultar ferides a l’envair un SUV de la marca Porsche una vorera i impactar contra un grup de vianants. Les víctimes «van volar» com a conseqüència de l’impacte i el propi vehicle va acabar xocant contra la tanca d’una construcció i, després de sortir disparat caure en un parc proper. Un responsable i portaveu dels bombers de la ciutat va afirmar que la situació amb la que es van trobar al cap de pocs minuts era aterridora i immanejable, ja que els ferits estaven dispersats per la vorera.

La policia no ha relacionat el fet amb cap mòbil terrorista i, segons les primeres investigacions, podria tractar-se el succés com un accident de trànsit.

Port de Tarragona