Dos morts a la muntanya en les últimes hores: un veí de Segur de Calafell a França i un muntanyenc de Cornellà al Pirineu d’Osca

Un helicòpter de rescat de la Gendarmerie va apropar un metge al lloc de l'accident, però res va poder fer per salvar-li la vida al barranquista.

Les aficions relacionades amb la muntanya s’han cobrat dues vides en les últimes hores. El primer dels accidents es va produir al sud de França, a la zona de l’Alta Garona, on va perdre la vida un veí de Segur de Calafell, Isaac Drassanes, de 39 anys. La víctima practicava barranquisme al costat de tres amics a la zona coneguda com Canó de Gouffre d’Enfer, la comarca de Casaus de Larbost, un dels més difícils del país, segons els experts. L’accident es va produir fent ràpel i el jove va caure des d’uns 15 metres. Els equips d’emergència no van poder fer res per salvar la vida.

Veí de Cornellà, mort a Osca

D’altra banda, un veí de Cornellà de Llobregat de 65 anys va morir aquest dissabte després de patir un accident de muntanya al Pirineu d’Osca. Segons ha informat la Guàrdia Civil, l’home va patir una caiguda al coll del pic de Pallas, al terme municipal de Sallent de Gállego. Pocs minuts abans de les dues de la tarda, es va rebre un avís advertint que l’home havia caigut i, segons el seu company, era mort. Immediatament es van activar equips d’especialistes, que van trobar el cos de l’home juntament amb el seu company i dos bombers francesos. Un helicòpter va recollir el cos.

Port de Tarragona