Nou detinguts i quatre mossos ferits en una batalla campal a la Festa Major de Sabadell

ACN Sabadell .- Nou detinguts i quatre mossos ferits és el balanç d’una matinada d’aldarulls a la Festa Major de Sabadell. Els fets s’han produït pels voltants de les 05.30 hores d’aquest diumenge a la zona del llac del Parc Catalunya, a l’Eix Macià de la capital vallesana. Amb les barraques ja tancades i els concerts finalitzats, la policia ha volgut desallotjar la munió de gent que encara estava concentrada i s’ha iniciat una batalla campal amb llançament d’ampolles de vidre, la crema d’algun contenidor i crits contra els Mossos i la Policia Local de Sabadell. Quatre agents de la policia catalana han quedat ferits pel llançament d’aquests objectes, tres dels quals han hagut d’agafar la baixa laboral, segons fonts de Mossos. En paral·lel, s’ha arrestat un total de nou persones acusades de desordres públics, i a tres de les quals també se’ls imputen càrrecs per atemptat contra els agents de l’autoritat.

Port de Tarragona