Set detinguts per una baralla amb arma blanca a Barcelona, on s’ha registrat un ferit de gravetat per una punyalada al pulmó

arxiu / archivo

ACN  .- Set persones han estat detingudes per la Guàrdia Urbana per una baralla entre dos grups a Barcelona. Un dels implicats en l’enfrontament ha resultat ferit per arma blanca i ha estat traslladat a l’hospital. Segons ha indicat ‘El Periódico’, l’afectat estaria ferit de gravetat per un atac amb un ganivet de grans dimensions i patiria un neumotòrax, amb un pulmó perforat. Segons fonts de la Guàrdia Urbana, la baralla ha estat al barri de Sant Andreu de Barcelona a les 20.54 hores d’aquest diumenge. S’ha obert una investigació per resoldre els fets.

La baralla s’ha produït al districte de Sant Andreu de Barcelona i, segons el rotatiu, un veí ha avisat la Policia en veure que un dels participants en l’enfrontament treia un ganivet de grans dimensions, amb el que hauria provocat la greu ferida al jove hospitalitzat. Els Mossos investiguen si es tractava d’una cita entre dues bandes de diferents nacionalitats per barallar-s’hi.

Port de Tarragona