Un policia mor després de rebre un tret al cap per part d’un home, que ha estat abatut, a Bèlgica

Un policia de la ciutat de Lieja, a Bèlgica, es troba entre la vida i la mort després de rebre un tret per part d’un individu, que ha mort abatut per l’altre agent que acompanyava al ferit. El succés s’ha produït a les 8.20 del matí quan una patrulla formada per dos agents s’ha acostat a un individu que es trobava dormint a l’interior d’un vehicle. En comprovar la presència de la policia, ha tret una arma i ha disparat a un dels agents al cap. L’altre component de la patrulla li ha neutralitzat disparant la seva arma i l’agressor va morir minuts després.

Els serveis d’emergència van acudir al lloc per socórrer al ferit, que ha estat traslladat en estat crític a un centre sanitari on s’ha confirmat la seva mort cerebral, informa la premsa local, mentre que la policia de Suro confirma que es troba en estat crític.

Port de Tarragona