Detenen a Santa Coloma de Gramenet a un sicari d’una organització criminal buscat per matar l’amant de la seva parella

Agents de la Policia Nacional i de la Policia de Santa Coloma de Gramenet, en una operació conjunta que ha comptat amb la col·laboració d’Interpol, han detingut a Barcelona un fugitiu, membre de l’organització criminal colombiana «Els pupis» i buscat per matar l’amant de la seva parella. Sobre l’arrestat requeia una ordre internacional de detenció interposada per les autoritats de Colòmbia per acabar amb la vida d’un estudiant de medicina després de disparar-dues vegades al pit.

Hi va començar quan les autoritats colombianes van posar en coneixement de la Policia Nacional que, un fugitiu buscat per homicidi dolós, es podria trobar a Espanya després de fugir de l’acció de la justícia del seu país. Aquesta persona, d’origen colombià, tenia en vigor una ordre internacional de detenció interposada per Colòmbia per homicidi dolós i port il·legal d’armes.

Dos trets al pit

Des de juliol de l’any passat, les autoritats d’aquest país buscaven a aquesta persona per acabar amb la vida d’un estudiant de medicina quan es trobava en un parc amb uns amics després de disparar-dues vegades al pit. Segons les autoritats que li reclamaven, l’autor dels fets era membre d’una coneguda organització de narcotraficants d’aquest país anomenada «Els pupis», la qual té el control del tràfic de drogues a la ciutat de Palmira-Vall. Pel que sembla, el motiu de l’homicidi va ser l’existència d’una relació sentimental entre la parella de l’autor dels fets, també integrant de la banda, i l’universitari.

Després de diverses investigacions realitzades sota la coordinació d’Interpol, els agents van verificar que el buscat residia a la localitat barcelonina de Santa Coloma de Gramenet. Per aquest motiu es van intensificar les activitats de recerca que van culminar amb la localització i detenció del fugat.

Port de Tarragona