Mor un veí de Badalona en un xoc entre una furgoneta i un camió a la B-225 a Castellbisbal

Imatge d'aquest mati de dimarts de un camió avariat a Martorell que ha provocat una retenció.

M.C.P., de 53 anys i veí de Badalona, ha mort aquest dimarts al matí en xocar per encalç la furgoneta que conduïa amb un camió a la B-225 a Castellbisbal (Vallès Occidental). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 6.10 hores. L’accident s’ha produït al quilòmetre 2,3 de la carretera. Amb aquesta ja són 125 les persones que han mort aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. S’han activat cinc patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Es dona pas alternatiu a la B-225 en aquest punt i això provoca retencions en tots dos sentits.

Port de Tarragona