FLASH: Sis persones, apunyalades per un home a la capital de Florida

Una individu, la identitat no ha estat facilitat encara, va apunyalar avui a 6 persones en una empresa de Tallahassee, la capitala de Florida (EE.UU.). Almenys sis persones van ser portades a l’hospital Tallahassee Memorial HealthCare, ha indicat el portal Tallahassee.com. La policia ha detingut un sospitós de ser l’autor de l’atac, les causes no s’han determinat.

Segons les primeres informacions, la policia va rebre una trucada d’emergència aquest matí des de l’empresa de materials de construcció Dyke Industries, situada en un complex industrial a la zona oest de la ciutat. Quan van arribar els agents, es van trobar a diverses persones amb ferides d’arma blanca, algunes d’elles amb diverses ganivetades, i els prestar els primers auxilis en el lloc.

L’oficial Damon Miller, del Departament de Policia de Tallahassee (TPD), va dir als mitjans que no està clar encara si algú va morir en aquest incident, ocorregut el dia en què es commemora un nou aniversari dels atemptats de l’11 de setembre de 2001 .

Port de Tarragona