Els Mossos detenen quatre components d’una presumpta «manada» després d’una denúncia d’agressió sexual a Calafell

Una jove de 20 anys ha denunciat una violació en grup per part de quatre individus que han estat detinguts pels Mossos d’Esquadra en un cas que investiga el jutjat del Vendrell, publica El Cas. Els fets que s’investiguen van succeir el passat 22 d’agost en un pis de Calafell. Els arrestats tenen entre 20 i 25 anys i són d’origen magribí -dos de nacionalitat espanyola i dos marroquins. Segons les mateixes fonts, el grup de joves va coincidir amb un grup de noies i van decidir acabar la festa en un pis, on va tenir lloc la presumpta agressió sexual.

Mentre es realitzen les proves biològiques per determinar l’autoria dels joves, han estat posats en llibertat. La denunciant va declarar que es va despertar amb cops al cos i no recordava res, tot i que presentava símptomes d’haver estat violada, com va demostrar la prova mèdica a la qual se li va sotmetre.

Port de Tarragona