Mor una motorista de Barcelona de 30 anys en un xoc múltiple entre quatre cotxes i la seva moto

arxiu / archivo

Una veïna de Barcelona de 30 anys que responia a les sigles A. R. C. C. és la motorista que ha mort aquest dijous a primera hora de la tarda en un accident múltiple que ha implicat quatre automòbils i la seva motocicleta, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els fets han tingut lloc cap a un quart de quatre al quilòmetre 594 de la carretera A-2, en terme municipal de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), en sentit Martorell, en un carril de sortida que hi ha en aquest punt. A banda de la víctima, una altra persona ha quedat ferida lleu en el xoc. Ha estat traslladada a l’Hospital de Martorell. Quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han actuat al lloc dels fets. Pel que fa a l’afectació viària, s’ha tallat la sortida de Sant Andreu de la Barca en sentit Martorell durant una hora i mitja aproximadament i hi ha hagut aturades d’uns tres quilòmetres.

Port de Tarragona