Un dels dos presumptes autors de l’apunyalament mortal a la noia del Vendrell s’entrega al jutjat, que ordena el seu ingrés a presó

Un moment de l'homenatge que es va fer al Vendrell en record de la noia assassinada. /Roger Segura

El titular del Jutjat d’Instrucció número 14 de Barcelona ha decretat aquest dijous presó provisional per a una de les dues persones que els Mossos d’Esquadra buscaven des del 4 de setembre per l’apunyalament mortal a una jove de 26 anys al Port Olímpic de Barcelona, informa el TSJC. L’individu s’ha presentat de forma voluntària al jutjat, segons ha avançat el diari ‘Ara’ i ha confirmat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Els fets van tenir lloc en un local d’oci del Moll de Gregal. Dos individus van intentar robar un telèfon mòbil a una noia i aquesta ho va alertar a un membre del personal de seguretat del local. En intentar-los treure, un dels dos individus va agredir primer el treballador del local i després la propietària del telèfon, una veïna del Vendrell que moriria hores després en un centre hospitalari. Els dos homes van fugir després dels fets. Dos dies després els Mossos els van identificar, i des d’aleshores els buscaven.

Port de Tarragona