Un avió de Vueling aterra d’emergència a l’Aeroport de Barcelona per fum a la cabina

L'incident es va produir la nit de divendres i els passatgers van baixar de l'aeronau per les rampes inflables d'evacuació

ACN.- Un avió de Vueling va aterrar d’emergència la nit de divendres a l’Aeroport de Barcelona per la presència de fum a la cabina. L’aeronau, que cobria la ruta entre Màlaga i la capital catalana, va haver de demanar un aterratge preferent al Prat per la incidència, possiblement provocada per la combustió d’algun element de plàstic. Un cop a terra, i seguint els protocols de seguretat, els passatgers van baixar de l’avió per les rampes inflables d’evacuació. No obstant això, el fort vent a la zona aixecava la rampa davantera de l’aparell i va forçar passatge i tripulació a utilitzar només la rampa del darrera, segons es pot veure en un vídeo que ha difós la comunitat de viatgers Turama. «Tots els clients van ser evacuats de manera segura. Vueling es troba investigant l’incident per determinar les causes amb les autoritats competents», ha afirmat la companyia a través del seu perfil de Twitter.

Port de Tarragona