Un incendi en un taller mecànic obliga a evacuar dos immobles al carrer Bruc de Barcelona

Tots els veïns ja han pogut tornar a casa però en el bloc afectat hi ha una zona precintada

ACN.- Els Bombers han apagat aquest diumenge al matí un incendi en un taller mecànic del carrer Bruc de Barcelona que ha obligat a desallotjar l’immoble i un bloc de pisos del costat. Ara, tots els veïns ja han pogut tornar cap a casa, amb el foc apagat i ventilat, i fonts municipals han confirmat que no hi ha hagut cap ferit. Amb tot, els veïns del bloc del taller, que té planta baixa i sis pisos més, tenen una zona precintada, on no poden accedir, per afectació en un pilar. El foc ha obligat a tallar el trànsit entre Còrsega i Bruc. L’avís per l’incendi s’ha rebut a les 6.57 pel carrer Bruc número 170.

Port de Tarragona