Una noia de Terrassa de 22 anys mor en un accident de trànsit a la C-16

El cotxe va quedar bolcat a la mitjana de la C-16.

M.R.R., una noia de Terrassa de 22 anys, ha mort aquesta matinada en sortir de la via amb el seu cotxe a la C-16 a Terrassa, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’avís del sinistre s’ha rebut a les 05.10 hores d’aquest diumenge al quilòmetre 24 de l’Eix del Llobregat, en direcció Manresa. Per causes que encara s’estan investigant, el turisme ha perdut el control i ha sortit de la carretera. Com a conseqüència de l’accident ha mort la conductora i una única ocupant del vehicle. Arran de la incidència, s’han activat vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, la C-16 ha patit restriccions en el tram del sinistre fins a les 08.15 hores, aproximadament. Amb aquesta víctima, ja són 127 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Port de Tarragona