Detenen un home per retenir una dona amenaçant-la amb un cúter i abusar sexualment d’ella a Barcelona

Arxiu

ACN .- Els Mossos d’Esquadra han detingut ahir diumenge al migdia un home després que hagués retingut i abusat sexualment d’una dona a Ciutat Vella (Barcelona). Segons ha informat ‘El Periódico’ el presumpte agressor, de 27 anys, hauria obligat la víctima a pujar a casa seva el dissabte a la nit i li hauria impedit sortir-ne, per obligar-la després a despullar-se per fer-li tocaments. Aquest diumenge al migdia la víctima ha pogut escapar del pis i ha alertat una patrulla dels Mossos, que ha identificat el sospitós. Després d’escorcollar-lo li han trobat un cúter amb el que hauria amenaçat de mort a la dona retinguda. Se l’acusa de detenció il·legal, abusos sexuals i amenaces i passarà a disposició judicial durant les properes hores.

Port de Tarragona