Detenen a Göteborg el presumpte autor d’un homicidi comès en un domicili del carrer Urgell de Barcelona

Àtic on es va trobar el cadàver el 17 de maig del 2019. / Miquel Codolar

La Policia sueca, en col·laboració amb Mossos d’Esquadra, han localitzat i detingut a la ciutat de Göteborg al presumpte autor d’un homicidi comès a Barcelona el passat mes de maig. El crim es va descobrir sobre les dues de la tarda, quan els policies van trobar el cadàver d’un home amb ferides de bala en el seu domicili del carrer Urgell de Barcelona. Les gestions que va dur a terme la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de Barcelona van permetre identificar el presumpte autor dels fets i el jutjat d’instrucció número 1 de Barcelona, que porta la causa, va emetre una ordre europea de detenció.

Port de Tarragona