El jurat declara a Ana Julia Quezada culpable d’assassinat amb traïdoria

El jurat popular que jutja Ana Julia Quezada, autora confessa de la mort del nen Gabriel Cruz, considera provat que l’acusada va matar al petit de manera intencionada i sobtada, el que s’ajusta al relat de la fiscal Elena María Fernández, que demana presó permanent revisable per a ella per un delicte d’assassinat amb traïdoria.

Els nou components del tribunal consideren provat que Quezada va portar el nen a la finca de la família a Rodalquilar -Almería- i que «de forma intencionada, pujada i sobtada», li va llançar contra el terra o paret de l’habitació, i després de l’impacte , l’acusada li va tapar la boca i el nas amb força fins a provocar la seva mort. Encara falta conèixer la decisió de la sentència, que en el cas de que contempli la pena sol·licitada per la fiscalia -presó permanent revisable- convertirà a Ana Julia en la primera dona en la qual recau aquesta condemna.

Port de Tarragona