Els Mossos detenen dos homes per cometre quatre robatoris a establiments comercials de Tarragona

Vehicle dels Mossos als jutjats. /Mar Rovira

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes, de 20 i 21 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de Tarragona, com a presumptes autors de quatre delictes de robatori amb força, un d’ells en grau de temptativa, informa el cos policial. Els fets van tenir lloc entre mitjans d’agost i principis d’aquest mes de setembre, quan els detinguts van actuar en quatre establiments comercials de Tarragona, en un dels quals hi van accedir en dues ocasions en diferents dies.

En concret, els dies 20 i 26 d’agost, van forçar la porta d’un mateix establiment ubicat a la plaça Prim, d’on es van emportar diners en efectiu, telèfons mòbils i material informàtic entre altres objectes. El dia 3 de setembre, els lladres van intentar accedir sense èxit en diverses ocasions en un establiment de la Rambla Nova. Una estona després però, van aconseguir forçar la porta d’un altre local ubicat al carrer Pere Martell d’on també es van emportar diners en efectiu i altres objectes de valor.

Arran de la investigació oberta, es va detenir aquestes dos homes els quals acumulen diversos antecedents pels mateixos fets. El 18 de setembre van passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, el qual va ordenar la posada en llibertat amb càrrecs amb l’obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan siguin requerits.

Port de Tarragona