Investiguen l’homicidi d’un jove, trobat al seu domicili del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra han informat que investiguen l’homicidi d’un jove el cos del qual va ser trobat al seu domicili al carrer Mare de Déu de Port, al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona. Segons ha indicat el cos policial, els fets es remunten a tres quarts i cinc de vuit del matí d’aquest dijous. Els Mossos van tenir coneixement a aquella hora que s’havia localitzat el cadàver de l’individu al pis. La Divisió d’Investigació Criminal del cos de seguretat s’ha fet càrrec de la investigació del cas.
Segons publica El Caso, la víctima és un noi marroquí que va ser trobat pels seus companys de pis en unes circumstàncies estranyes. La Policia catalana no ha fet cap detenció al respecte en un cas que del que de moment no han transcendit gaires detalls.
Port de Tarragona