Detenen a l’illa grega de Mykonos el segrestador d’un avió de la TWA en 1985, on va assassinar a un dels ostatges

La història va inspirar la pel·lícula "Delta Force"

Imatge que va donar la volta al món al 1985 del segrestador armat i el pilot.

Trenta-quatre anys de persecució van acabar ahir. Un dels presumptes segrestadors d’un avió de la TWA en 1985, on va assassinar a un militar nord-americà, va ser detingut aquest dijous a l’illa de Mykonos, publica la premsa grega i alemanya. El segrest conmocionóa tothom fa 34 anys, fins i tot va inspirar la pel·lícula «Delta Force» un any després.

El detingut és un libanès de 65 anys, que va prendre el control del vol 847 de TWA des d’Atenes a Roma. El fugitiu era buscat per les autoritats europees després que Alemanya va emetre una ordre d’arrest contra ell per terrorisme i dos segrestos d’avions en 1985 i 1987.

Port de Tarragona