Setanta ferits per tres terratrèmols d’entre 5,1 i 5,8 de magnitud que han afectat diferents ciutats d’Albània

Tres terratrèmols de magnituds entre 5,1 i 5,8 han afectat diferents zones d’Albània, entre elles la capital, Tirana. El sisme ha provocat d’moment una setantena de ferits, segons informa la premsa d’aquest país. De moment no s’han reportat víctimes mortals, encara que sí que hi ha menors entre els 68 ferits comptabilitzats fins al moment. L’epicentre del més fort dels sismes s’ha localitzat a 30 quilòmetres al nord de la ciutat de Durres, el terratrèmol més fort que s’ha registrat en els últims 30 anys a la zona. Les zones afectades pel moviment sístimo són Tirana, Gjirokastra, Pogradec, Fier, Debar i Shkodra on s’han registrat alguns ensorraments en edificis i danys en vehicles (foto).

Port de Tarragona