Atraquen amb matxets una cèntrica botiga Apple de Barcelona, obliguen els clients a llançar-se a terra i aconsegueixen esquivar els Mossos

Una dotació de la BRIMO de Mossos va intentar frenar la fugida, sense aconseguir-ho. (Arxiu)

Dos homes encaputxats i armats amb matxets van entrar en una botiga Apple del carrer València de Barcelona a l’hora del tancament de l’establiment, cap a les dues de la tarda d’ahir, i es van apropiar de diners i mòbils. Els delinqüents van fugir a bord d’un Audi blau que havien aparcat a la vorera, publica El Periódico. Una furgoneta de la Brigada Mòbil de Mossos d’Esquadra va intentar frenar la seva fugida, però els lladres van aconseguir esquivar els agents circulant per la vorera en la seva fugida.

Es tracta d’un robatori que presumptament estava premeditat, ja que els autors de l’atracament van penetrar en l’establiment en el moment de la setmana en què la caixa es troba més plena i d’aquí que la quantitat sostreta fos elevada. Ningú va resultar ferit en el succés.

Port de Tarragona