Fuig a peu després d’envestir amb un tot terreny una terrassa d’un bar de Mallorca

Només s'ha produït un ferit lleu.

Foto: Crónica Balear

El conductor d’un tot-terreny va envestir ahir una terrassa a la zona de Portals, a Mallorca, i va fugir a peu després de xocar contra una barana protectora i provocar que cadires i taules sortissin disparades. Per sort, en aquell moment no havien persones a les taules, el que ha evitat que es produís una massacre. El vehicle circulava per les proximitats quan el conductor ha perdut el control, ha xocat contra un contenidor i posteriorment contra una paret, d’on ha sortit disparat cap a la terrassa després de creuar els dos carrils del carrer.

El succés ha originat moments d’incertesa fins que no s’ha sabut que tan sols s’ha produït un ferit lleu. Bombers de Mallorca, Policia Local de Calvià i dues ambulàncies han acudit al lloc. Els bombers han hagut de netejar la calçada del carrer de les restes d’oli i elements que han sortit acomiadats mentre els agents de la policia han tallat el carrer. La policia busca el conductor, la identitat i trets físics es coneixen.

Port de Tarragona