Mor apunyalat després de celebrar la festa d’aniversari de la seva filla, a València

Un home de 27 anys va morir la passada mitjanit com a conseqüència de les ferides d’arma blanca que va patir quan sortia de celebrar la festa d’aniversari de la seva filla, a Paterna, a València. Segons sembla, la víctima va intentar conduir el seu cotxe després d’haver begut alcohol, el que va provocar que la seva dona intentés convèncer-lo que no ho fa. Aquest fet va originar una discussió i un enfrontament en el qual es van veure implicats diversos membres d’altres famílies. La Policia investiga els fets per determinar qui va ser l’agressor i les circumstàncies en què es van produir, ja que si al principi va ser la seva dona la que va sortir amb un ganivet amb la intenció de punxar les rodes del vehicle, pel que sembla no va ser ella l’autora de l’apunyalament.

Port de Tarragona