Mor Germán López Madrid, expresident de Volvo España

L’expresident de Volvo España, Germán López Madrid, i conseller sènior de la marca sueca ha mort aquesta nit a la Clínica Universitària de Navarra. López Madrid era també l’actual president de l’Asociación Nacional de Importadores de Automóviles, Camiones, Autobuses y Motocicletas (Aniacam), ha recordat en un comunicat.

Entre els seus molts càrrecs, aquest empresari era president de la Fundació CEIM per a alumnes amb altes capacitats, de ICADE Associació (Agrupació d’antics alumnes de la Universitat Pontifícia de Comillas), de la Fundació per a la Promoció de l’Esport Eqüestre així com Patró de Fesvial i Fundació Philippe Cousteau «Unió dels Oceans».

Així mateix, va rebre el reconeixement com a Gran Comendador de l’Ordre de l’Estrella Polar (la més alta condecoració atorgada pel Rei de Suècia a empresaris no suecs) i el Premi a la Cursa Consolidada per ICADE Associació.

Port de Tarragona