S’esfondra el sostre d’una casa al centre de la Llagosta i la família surt il·lesa

Foto de Bombers del interior de l'habitatge afectat.

ACN .- Ensurt al centre de la Llagosta per l’esfondrament del sostre d’una casa. La teulada s’ha ensorrat en una de les habitacions de l’habitatge i en un tram del passadís, però no s’han hagut de lamentar ferits i la família que hi viu ha sortit il·lesa. L’avís del succés s’ha rebut a les 23.58 hores d’aquest dissabte al número 11-13 del carrer Sant Josep. Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat al lloc i han comprovat els danys. Com a mesura preventiva, s’ha evacuat la casa afectada i els dos habitatges adjacents: el número 9 (habitat per dues persones) i el número 15 (amb 4 veïns). En paral·lel, els Bombers han treballat aquesta nit en cinc serveis per extingir incendis a habitatges, dos dels quals amb ferits: a Ponts, dos ferits per inhalació de fum per un foc a la cuina; i a Amposta, dos traslladats menys greus a l’Hospital Verge de la Cinta per la crema del motor de dues neveres.

Port de Tarragona