Tres persones moren ofegades en platges de València entre dissabte i diumenge

Tres persones han perdut la vida ofegats a la platja de la Malva-rosa, a València ia la platja d’Oliva, on han mort dos banyistes. El primer dels successos es va registrar a dos quarts d’onze de la nit d’ahir, dissabte, quan un home que passejava el seu gos davant de l’hotel Les Arenes va veure el cos d’una persona surant prop de la riba. Malgrat els treballs dels sanitaris per recuperar les constants vitals, les tasques van ser infructuoses.

Durant el matí d’aquest diumenge, 22 de setembre, s’han registrat dues morts a causa d’ofegaments ocorreguts a la platja d’Oliva, també a València, on s’ha aconseguit salvar la vida d’una tercera persona amb símptomes d’ofegament, segons el centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU). Les víctimes mortals són una dona de 65 anys i un home de 62.

Port de Tarragona