Vint patrulles aconsegueixen detenir 5 persones que van tirar a tres homes a la carretera des d’una furgoneta, un dels quals va morir

L'operació policial va ser complicada, ja que els individus anaven armats i havien protagonitzat un tiroteig prèviament a Chipiona, Cadis.

AUGC

La Guàrdia Civil ha detingut cinc persones a Sevilla després de llançar des d’una furgoneta a la calçada a tres homes, un dels quals ha mort. El succés ha passat aquesta tarda en una carretera de Sanlúcar de Barrameda, a Cadis. Els altres dos homes han resultat ferits greus, informa AUGC de la Guàrdia Civil. Prèviament, a la localitat de Chipiona, s’ha produït un tiroteig en el qual estaven implicats els que han estat llançats des del vehicle, a l’autovia A-480, que uneix Jerez de la Frontera amb Chipiona.

La Guàrdia Civil ha perseguit cap a les cinc de la tarda d’aquest diumenge quan un home ha trucat a la Policia Nacional de Sanlúcar avisant que des d’un vehicle s’havia llançat a l’autovia a tres persones, sense que pogués precisar si es trobaven amb vida . Un guàrdia civil fora de servei va comprovar que la furgoneta que es buscava i un altre turisme li havien avançat a gran velocitat. Una vintena de patrulles de la Guàrdia Civil, diverses de la Policia Local i de Cos Nacional de Policia de Sevilla capital van participar en la intercepció dels individus en una plaça de la capital andalusa. L’operació policial es va complicar amb la fugida a peu d’un dels implicats, que anava armat.

Port de Tarragona