banner Generalitat

Joan Maria Piqué, nou cap de premsa d’Interior en substitució de Joana Vallès, destituïda per la polèmica del gas pebre

Joan Maria Piqué ha estat designat nou cap de premsa del Departament d’Interior en substitució de Joana Vallès, segons han confirmat fonts del Govern. La Conselleria capitanejada per Miquel Buch ha pres la decisió de destituir la fins ara directora de Comunicació després de la polèmica generada des de divendres per les informacions a l’entorn de l’ús del gas pebre com a arma dels Mossos d’Esquadra antiavalots. Entitats de drets humans, com Irídia, van criticar que justament ara que ha de sortir la sentència del Tribunal Suprem sobre l’1-O es faci pública aquesta eina de dispersió. El conseller Buch deia diumenge que no era una arma nova i que la manera com s’havia fet públic el tema havia estat un «error de comunicació».

Joan Maria Piqué va ser cap de premsa d’Artur Mas i va estar vinculat com a col·laborador a Carles Puigdemont a Bèlgica. Ara exercia com a coordinador internacional i relacions públiques de la Generalitat.

Port de Tarragona