Detenen un sexagenari que robava a gent gran a la sortida dels bancs i que utilitzava quatre DNIs per no ser identificat

La Policia Nacional han detingut un individu sexagenari que robava a gent gran a la sortida d’entitats bancàries L’arrestat es valia de la seva aparença i aconseguia contactar amb les seves víctimes a la sortida de bancs o farmàcies, una vegada que es guanyava la seva confiança els robava les seves pertinences. El presumpte autor va perpetrar diversos robatoris en els districtes madrilenys de Ciutat Lineal i Carabanchel arribant també a actuar a la província de Màlaga.

La investigació va començar a finals d’abril. Els agents van tenir coneixement d’un robatori al districte madrileny de Carabanchel a una persona d’edat per part d’un sexagenari. Després de les indagacions dels investigadors, es va establir un operatiu diari per intentar localitzar el presumpte autor. En un dels desplegaments realitzats va ser interceptat i es va procedir al seu arrest. En el moment de la detenció portava quatre documents de identitat diferents per dificultar als agents la seva identificació.

Va aconseguir sostreure 6.000 euros en efectiu a una de les seves víctimes

L’arrestat va arribar a seleccionar una de les seves víctimes mentre estava realitzant
una operació en una sucursal bancària. En el moment en què la víctima
abandonava l’entitat, el presumpte autor s’introduïa a la resclosa de seguretat
per entaular conversa i d’aquesta manera guanyar-se la seva confiança per
posteriorment cometre el robatori. D’aquesta manera va aconseguir mitjançant la distracció,
sostreure 6.000 euros en efectiu i la seva llibreta bancària.

El presumpte autor va ser posat a disposició de l’autoritat judicial i els agents
mantenen la investigació oberta, ja que no es descarta que l’individu pogués
formar part d’un grup criminal que hauria comès accions similars sobre
persones d’edat.

Port de Tarragona