Detenen un individu com a presumpte autor de la mort de la seva mare a Arenys de Mar

Se sospita que l'home convivia amb el cadàver des de feia uns dies

En aquest edifici, el número 72 del carrer de Doedes es va produir l'homicidi. / GM

ACN .- Els Mossos d’Esquadra han detingut un home acusat de la mort de la seva mare amb arma blanca a Arens de Mar, segons ha publicat ‘La Vanguardia’. El cos policial no ha volgut confirmar ni desmentir la notícia més enllà del fet que hi ha una investigació oberta, adduint que la justícia ha declarat secret de sumari a l’entorn del tema. Les informacions publicades pel rotatiu barceloní indiquen que el presumpte parricida convivia amb el cadàver des de l’11 de setembre, quan hauria tingut lloc la mort. Ahir a les 12 del migdia es va fer un minut de silenci davant l’Ajuntament d’Arenys per condemnar la mort violenta.

Segons explica ‘La Vanguardia’, la família de la víctima va alertar la policia que feia dies que no sabien res de la dona. En intentar entrar al domicili el presumpte parricida, que era a l’interior, va fugir pels patis fins arribar a un pis veí. Veïns de la zona, però, el van veure i van alertar la policia, que finalment el va detenir.

Port de Tarragona