Apareixen paquets sospitosos davant de les seus d’Òmnium, l’ANC i ERC

Els Mossos han activat els protocols habituals i la previsió és que la situació al carrer de la Diputació, on hi ha l'entitat cultural, torni a la normalitat en breu

Aspecte dels paquets deixats davant les seus. / Foto: Sergi Maraña - El Caso

ACN Barcelona .- Els Mossos d’Esquadra han examinat aquest dimecres paquets sospitosos que s’han localitzat davant de les seus d’ERC, l’ANC i Òmnium Cultural, segons han confirmat fonts del partit i de les entitats a l’ACN. Els Mossos d’Esquadra han tallat el carrer de la Diputació per un paquet sospitós davant de la seu d’Òmnium Cultural, segons ha avançat ‘El Periódico’, i han activat els protocols i dispositius habituals per a aquests casos. Ara estan examinant el paquet, amb la previsió que la situació torni a la normalitat en breu, segons informa l’entitat. En el cas de l’ANC, els Mossos han acordonat i els TEDAX i la Policia Científica han examinat el paquet, que ja s’ha retirat. A la seu d’ERC, han trobat un bidó amb líquid que els Mossos d’Esquadra han examinat.

Port de Tarragona