Busquen a un nadó que el pare, de 16 anys, ha llençat al riu a Sant Adrià de Besòs

El progenitor ha quedat detingut després d'haver confessat el fet

ACN .- Els Mossos d’Esquadra busquen un nadó que el pare hauria llençat al riu a Sant Adrià de Besòs, segons informa la Cadena Ser. L’emissora afirma que uns testimonis han vist l’individu, de 16 anys, enterrant el nadó a la riba del riu. Posteriorment, el noi ha anat a la comissaria acompanyat del seu pare i avi de la criatura, i un cop allà ha confessat que s’ha desfet del nadó. El progenitor i presumpte homicida està detingut a la comissaria. La policia ha trobat una maleta amb roba i sang a l’indret indicat i ha continuat buscant la criatura malgrat les dificultats que provoca la foscor. El cos policial compta amb l’ajuda d’un helicòpter que il·lumina l’indret des del cel.

Port de Tarragona